Смак беларускай кухні
85.00 BYN
92.00 BYN
Памер: 240x297 мм
Вага: 1350 г
Purchase
Няма на складзе
Апісаньне
Смак беларускай кухні / тэкст Алена Мікульчык, фота Андрэй Шчукін. – Мінск : выдавец Дзяніс Раманюк. – 144 с. ; іл. Цвёрдая вокладка.
На беларускай, рускай і ангельскай мовах.
Кніга «Смак беларускай кухні» ўключае тэкст на трох мовах: беларуская, руская і англійская. У выданне ўвайшло 37 рэцэптаў страў і 9 рэцэптаў напояў. У залежнасці ад таго, што звычайна елі і пілі беларусы розных станаў зімой, вясной, летам і восенню, рэцэпты кнігі размеркаваныя па сезонах. Кожная страва і напой суправаджаюцца маляўнічай фатаграфіяй, апісаннем інгрэдыентаў і тэхналогіяй гатавання, а таксама займальным экскурсам у гісторыю.
Кніга падрыхтавана да выдання ў раскошным фармаце 240 х 297 мм і складаецца з 144 старонак.
Ілюстраваная кулінарная кніга “Смак беларускай кухні”, створаная камандай прафесіяналаў высокага ўзроўню. Аўтар тэкстаў – Алена Мікульчык, шэф-повар, эксперт беларускай і славянскай кухні, гісторык кулінарыі, аўтар пяці кулінарных кніг, тэле- і радыёвядоўца. Адзін з самых выбітных фатографаў – Андрэй Шчукін зрабіў унікальныя па сваёй мастацкасці фатаграфіі страваў. Падрыхтаваў кнігу да друку выдавец Дзяніс Раманюк.
Ва ўсім свеце цікавасць да нацыянальных кухань расце з кожным годам, але кніга каштоўная ў першую чаргу для саміх беларусаў, каб адчуць смак сваіх нацыянальных страваў!

Кніга «Смак беларускай кухні» ўключае тэкст на трох мовах: беларуская, руская і англійская. У выданне ўвайшло 37 рэцэптаў страў і 9 рэцэптаў напояў. У залежнасці ад таго, што звычайна елі і пілі беларусы розных станаў зімой, вясной, летам і восенню, рэцэпты кнігі размеркаваныя па сезонах. Кожная страва і напой суправаджаюцца маляўнічай фатаграфіяй, апісаннем інгрэдыентаў і тэхналогіяй гатавання, а таксама займальным экскурсам у гісторыю.
Кніга падрыхтавана да выдання ў раскошным фармаце 240 х 297 мм і складаецца з 144 старонак.
Ілюстраваная кулінарная кніга “Смак беларускай кухні”, створаная камандай прафесіяналаў высокага ўзроўню. Аўтар тэкстаў – Алена Мікульчык, шэф-повар, эксперт беларускай і славянскай кухні, гісторык кулінарыі, аўтар пяці кулінарных кніг, тэле- і радыёвядоўца. Адзін з самых выбітных фатографаў – Андрэй Шчукін зрабіў унікальныя па сваёй мастацкасці фатаграфіі страваў. Падрыхтаваў кнігу да друку выдавец Дзяніс Раманюк.
Ва ўсім свеце цікавасць да нацыянальных кухань расце з кожным годам, але кніга каштоўная ў першую чаргу для саміх беларусаў, каб адчуць смак сваіх нацыянальных страваў!
Водгукі
Неабходны Лагін або Рэгістрацыя, каб напісаць водгук.
Раім паглядзець
Беларускія краявіды, зафіксаваныя ў розныя поры года і сутак, адлюстроўваюць асаблівасці і адценні зімы, вясны, лета ды восені, разам з світанкамі і закатамі, туманамі і навальніцамі, і сплятаюцца ў чароўную нізку мастацкіх твораў. Каб паказаць гэтую прыгажосць іншым, створаны фотаальбом “Мой шлях — Беларусь”, куды адабраны самыя лепшыя творы. Усяго на старонках альбома змешчана 86 фотаздымкаў. Гэтае выданне праз агульнадаступную мову фатаграфіі, якая не патрабуе перакладаў і тлумачэнняў, пашырае вядомасць нашай краіны…
Альбом “Беларусь” складаецца з пяці раздзелаў, што маляўніча і густоўна знаёмяць чытача з перлінамі гісторыі, народнага мастацтва, архітэктуры, прыроды і сталіцай Мінскам. На кітайскай мове.
З фотаздымкаў паўстае зьмястоўная карціна ці не ўсяго самага адметнага, што ёсьць у беларушчыне: абразы й народныя строі, замкі й бажніцы, разлогі палёў і люстры азёраў, сталіца Мінск ды іншае. Да кожнага здымка ёсьць дакладны і зьмястоўны подпіс. Так сама ўтрымліваецца сьціслы гістарычны нарыс у якім аўтар здолеў вытрымаць адпаведны балянс – для першага знаёмства з краінаю сказана ўсё самае галоўнае. Вельмі дарэчы і камэрны фармат выданьня 210х148 мм., які робіць альбом добрым сувэнірам.