Дзеткам

Кнігі

Калядны падарунак

Коміксы

Часопісы і альманахі

Казкі

Аўдыёкнігі

Выдавецтвы

Календары

Музыка

Рознае

Аўтары

Больш выяваў

Націсніце, каб павялічыць
127.00 руб.
Памер: 190x290 мм
Вага: 980 г

Purchase


ГісторыяКухарстваПа-расейску / По-русскиМікульчык АленаРэдакцыя часопіса "Дело (Восток + Запад)

Апісаньне

Шляхецкая кухня / Алена Мікульчык = Шляхетская кухня / Елена Микульчик ; ілюстрацыі Вольга Мікуліч. – Мінск : Рэдакцыя часопіса "Дело (Восток + Запад)", 2024. – 208 с. Цвёрдая вокладка.

ISBN 978-985-6889-65-6

Кніга "Шляхецкая кухня" не з'яўляецца гістарычнай рэканструкцыяй арыстакратычнай кухні XVIII-XIX стагоддзяў. Гэта хутчэй аўтарскае бачанне і адаптацыя старадаўняй кухні для сучаснага чытача і кулінара. Алена Мікульчык распавядае гісторыю паходжання кожнай стравы, апісвае, як яна рыхтавалася раней, і якія змены аўтар унесла, а таксама дзеліцца асаблі-васцямі тэхналогіі прыгатавання.

Для аматараў гісторыі гэтая кніга проста знаходка: можна не толькі пагрузіцца ў атмасферу XVIII-XIX стагоддзяў, але і пакаштаваць саму гісторыю на смак.

На беларускай і расейскай мовах / на белорусском и русском языках.


Сайт аўтаркі гэтай кнігі KUBEL.BY


ЗМЕСТ / СОДЕРЖАНИЕ Разгарнуць

АД АЎТАРА (ФРАГМЕНТ ПРАДМОВЫ) Разгарнуць

Водгукі

Неабходны Лагін або Рэгістрацыя, каб напісаць водгук.

Раім паглядзець

Мікульчык Алена
У гэтай кнізе старадаўнія стравы адаптаваны пад сучасныя прадукты і тэхналагічныя прыёмы так, каб вы маглі лёгка паўтарыць гэта на сваёй кухні. Кожная страва суправаджаецца цікавай гісторыяй паходжання, рэкамендацыямі па падрыхтоўцы і, галоўнае, указаннямі, якія змены былі ўнесены ў зыходны варыянт.
Мікульчык Алена
У кнізе прадстаўленыя 25 напояў па рэцэптах XVIII-XIX стагоддзяў і гастранамічныя пары да іх. Праца над кнігай заняла некалькі гадоў, бо кожную страву і напой аўтарка рыхтавала па некалькі разоў, каб вывесці дакладныя прапорцыі і рэцэпты, па якіх можна будзе ўсё лёгка паўтарыць на сваёй кухні. Напоі рабіліся па старажытнай тэхналогіі, вытрымлівілі ад года да пяці гадоў, каб раскрыць усе сакрэты і асаблівасці захоўвання.