Дзеткам

Кнігі

Калядны падарунак

Коміксы

Часопісы і альманахі

Казкі

Аўдыёкнігі

Выдавецтвы

Календары

Музыка

Рознае

Аўтары

Больш выяваў

Націсніце, каб павялічыць
105.00 руб.
Памер: 240x290 мм
Вага: 980 г

Purchase


Навукова-папулярная літаратураБеларусь (выдавецтва)КухарстваПа-расейску / По-русскиПа-ангельску / In EnglishМікульчык Алена

Апісаньне

Смак беларускай гісторыі = Вкус белорусской истории = Teste of Belarusian history / Алена Мікульчык. – Мінск : Беларусь, 2012. – 144 с. Цвёрдая вокладка.

ISBN 978-985-01-1588-1

У гэтай кнізе старадаўнія стравы адаптаваны пад сучасныя прадукты і тэхналагічныя прыёмы так, каб вы маглі лёгка паўтарыць гэта на сваёй кухні. Кожная страва суправаджаецца цікавай гісторыяй паходжання, рэкамендацыямі па падрыхтоўцы і, галоўнае, указаннямі, якія змены былі ўнесены ў зыходны варыянт.

Кніга на беларускай (тытульная), рускай і англійскай мовах.

АД АЎТАРА Разгарнуць

Водгукі

Неабходны Лагін або Рэгістрацыя, каб напісаць водгук.

Раім паглядзець

Мікульчык Алена
Гэтая кніга – аўтарскае бачанне і адаптацыя старадаўняй кухні для сучаснага чытача і кулінара. Алена Мікульчык распавядае гісторыю паходжання кожнай стравы, апісвае, як яна рыхтавалася раней, і якія змены аўтар унесла, а таксама дзеліцца асаблі-васцямі тэхналогіі прыгатавання.
Мікульчык Алена
У кнізе прадстаўленыя 25 напояў па рэцэптах XVIII-XIX стагоддзяў і гастранамічныя пары да іх. Праца над кнігай заняла некалькі гадоў, бо кожную страву і напой аўтарка рыхтавала па некалькі разоў, каб вывесці дакладныя прапорцыі і рэцэпты, па якіх можна будзе ўсё лёгка паўтарыць на сваёй кухні. Напоі рабіліся па старажытнай тэхналогіі, вытрымлівілі ад года да пяці гадоў, каб раскрыць усе сакрэты і асаблівасці захоўвання.