Дзеткам

Кнігі

Christmas gift

Comics

Journals and almanacs

Tales

Аўдыёкнігі

Выдавецтвы

Календары

Музыка

Рознае

Authors

Польская кухня. Адчуй смак традыцый

More images

Click to enlarge
22.50 руб.
Size: 20.5x23.5 mm
Weight: 700 g

Purchase

out of stock
КухарстваЯнушкевіч (выдавецтва)Фургаліньска Яанна

Description

Яанна Фургаліньска / Joanna FurgalińskaПольская кухня. Адчуй смак традыцый : Зірні. Згатуй. З’еш / Яанна Фургаліньска ; пераклад з польскай Вольгі Гуд. — Мінск: А. М. Янушкевіч, 2018. — 144 с. : іл.

ISBN 978-985-7165-56-8.

Пераклад з польскай Вольгі Гуд паводле выдання:
Furgalińska J. Polska kuchnia. Rozsmakuj się w tradycji: Zobacz. Zrób. Zjedz. Warszawa: PWN, 2016.

Гэтая кніга змяшчае найбольш папулярныя рэцэпты польскай традыцыйнай кухні. Яны пададзены арыгінальным спосабам — у выглядзе малюнкаў і іх тлумачэнняў на беларускай мове. Дзякуючы гэтаму атрымаўся наглядны дапаможнік, па якім кожны зможа з лёгкасцю згатаваць смачныя стравы і тым самым дакрануцца да глыбокіх і блізкіх кулінарных традыцый Польшчы.

ЗМЕСТ

Чаму польская кухня?
Супы
Стравы з мукі і бульбы
Мясныя стравы
Рыбныя стравы
Гародніна
Ласункі
Напоі і дадаткі
Вага і меры
Рэцэпты ў алфавітным парадку

Product Reviews

Login or Register to write the first review.

Products You May Like

Мікульчык Алена
Гэтая кніга – аўтарскае бачанне і адаптацыя старадаўняй кухні для сучаснага чытача і кулінара. Алена Мікульчык распавядае гісторыю паходжання кожнай стравы, апісвае, як яна рыхтавалася раней, і якія змены аўтар унесла, а таксама дзеліцца асаблі-васцямі тэхналогіі прыгатавання.
Мікульчык Алена
У кнізе прадстаўленыя 25 напояў па рэцэптах XVIII-XIX стагоддзяў і гастранамічныя пары да іх. Праца над кнігай заняла некалькі гадоў, бо кожную страву і напой аўтарка рыхтавала па некалькі разоў, каб вывесці дакладныя прапорцыі і рэцэпты, па якіх можна будзе ўсё лёгка паўтарыць на сваёй кухні. Напоі рабіліся па старажытнай тэхналогіі, вытрымлівілі ад года да пяці гадоў, каб раскрыць усе сакрэты і асаблівасці захоўвання.
Мікульчык Алена
У гэтай кнізе старадаўнія стравы адаптаваны пад сучасныя прадукты і тэхналагічныя прыёмы так, каб вы маглі лёгка паўтарыць гэта на сваёй кухні. Кожная страва суправаджаецца цікавай гісторыяй паходжання, рэкамендацыямі па падрыхтоўцы і, галоўнае, указаннямі, якія змены былі ўнесены ў зыходны варыянт.