Дзеткам

Кнігі

Comics

Journals and almanacs

Tales

Аўдыёкнігі

Выдавецтвы

Музыка

Рознае

Authors

Смак беларускай кухні

More images

Click to enlarge
69.00 руб.
Size: 240x297 mm
Weight: 1 g

Purchase

out of stock
ГісторыяФотаальбомыКультуралёгіяЛітаратура на іншых мовахКухарстваЛяўрэаты літаратурных прэміяўВыдавец Раманюк ДзянісIn Russian / По-русскиПа-ангельску / In EnglishМікульчык Алена

Description

Смак беларускай кухні / тэкст Алена Мікульчык, фота Андрэй Шчукін. – Мінск : выдавец Дзяніс Раманюк. – 144 с. ; іл. Цвёрдая вокладка.

На беларускай, рускай і ангельскай мовах.

Кніга «Смак беларускай кухні» ўключае тэкст на трох мовах: беларуская, руская і англійская. У выданне ўвайшло 37 рэцэптаў страў і 9 рэцэптаў напояў. У залежнасці ад таго, што звычайна елі і пілі беларусы розных станаў зімой, вясной, летам і восенню, рэцэпты кнігі размеркаваныя па сезонах. Кожная страва і напой суправаджаюцца маляўнічай фатаграфіяй, апісаннем інгрэдыентаў і тэхналогіяй гатавання, а таксама займальным экскурсам у гісторыю.

Кніга падрыхтавана да выдання ў раскошным фармаце 240 х 297 мм і складаецца з 144 старонак.

Ілюстраваная кулінарная кніга “Смак беларускай кухні”, створаная камандай прафесіяналаў высокага ўзроўню. Аўтар тэкстаў – Алена Мікульчык, шэф-повар, эксперт беларускай і славянскай кухні, гісторык кулінарыі, аўтар пяці кулінарных кніг, тэле- і радыёвядоўца. Адзін з самых выбітных фатографаў – Андрэй Шчукін зрабіў унікальныя па сваёй мастацкасці фатаграфіі страваў. Падрыхтаваў кнігу да друку выдавец Дзяніс Раманюк.

Ва ўсім свеце цікавасць да нацыянальных кухань расце з кожным годам, але кніга каштоўная ў першую чаргу для саміх беларусаў, каб адчуць смак сваіх нацыянальных страваў!

Product Reviews

Login or Register to write the first review.

Products You May Like

Фургаліньска Яанна
Гэтая кніга змяшчае найбольш папулярныя рэцэпты польскай традыцыйнай кухні. Яны пададзены арыгінальным спосабам — у выглядзе малюнкаў і іх тлумачэнняў на беларускай мове. Дзякуючы гэтаму атрымаўся наглядны дапаможнік, па якім кожны зможа з лёгкасцю згатаваць смачныя стравы і тым самым дакрануцца да глыбокіх і блізкіх кулінарных традыцый Польшчы.
sale
Кухмістр Верашчака
“Сакатала бочачка” – гэта зборнік займальных, але гістарычна праўдзівых нарысаў, прысвечаных самым знакавым алкагольным напоям нашай краіны. У большасці выпадкаў – цалкам забытым, адкінутым таталітарным дваццатым стагоддзем як “чужынскія”. Назва кнігі паходзіць ад старадаўняй беларускай народнай песні, у якой маладую дзяўчыну жартаўліва, але вельмі лірычна параўноўваюць з бочкай піва, што нудзіцца ў піўніцы, імкнучыся “разліцца” і здаволіць смагу таго, каму прызначаная.