Дзеткам

Кнігі

Comics

Journals and almanacs

Tales

Аўдыёкнігі

Выдавецтвы

Музыка

Рознае

Authors

Смак беларускай кухні

More images

Click to enlarge

Description

Смак беларускай кухні / тэкст Алена Мікульчык, фота Андрэй Шчукін. – Мінск : выдавец Дзяніс Раманюк. – 144 с. ; іл. Цвёрдая вокладка.

На беларускай, рускай і ангельскай мовах.

Кніга «Смак беларускай кухні» ўключае тэкст на трох мовах: беларуская, руская і англійская. У выданне ўвайшло 37 рэцэптаў страў і 9 рэцэптаў напояў. У залежнасці ад таго, што звычайна елі і пілі беларусы розных станаў зімой, вясной, летам і восенню, рэцэпты кнігі размеркаваныя па сезонах. Кожная страва і напой суправаджаюцца маляўнічай фатаграфіяй, апісаннем інгрэдыентаў і тэхналогіяй гатавання, а таксама займальным экскурсам у гісторыю.

Кніга падрыхтавана да выдання ў раскошным фармаце 240 х 297 мм і складаецца з 144 старонак.

Ілюстраваная кулінарная кніга “Смак беларускай кухні”, створаная камандай прафесіяналаў высокага ўзроўню. Аўтар тэкстаў – Алена Мікульчык, шэф-повар, эксперт беларускай і славянскай кухні, гісторык кулінарыі, аўтар пяці кулінарных кніг, тэле- і радыёвядоўца. Адзін з самых выбітных фатографаў – Андрэй Шчукін зрабіў унікальныя па сваёй мастацкасці фатаграфіі страваў. Падрыхтаваў кнігу да друку выдавец Дзяніс Раманюк.

Ва ўсім свеце цікавасць да нацыянальных кухань расце з кожным годам, але кніга каштоўная ў першую чаргу для саміх беларусаў, каб адчуць смак сваіх нацыянальных страваў!

Product Reviews

Login or Register to write the first review.

Products You May Like

Кухмістр Верашчака
“Сакатала бочачка” – гэта зборнік займальных, але гістарычна праўдзівых нарысаў, прысвечаных самым знакавым алкагольным напоям нашай краіны. У большасці выпадкаў – цалкам забытым, адкінутым таталітарным дваццатым стагоддзем як “чужынскія”. Назва кнігі паходзіць ад старадаўняй беларускай народнай песні, у якой маладую дзяўчыну жартаўліва, але вельмі лірычна параўноўваюць з бочкай піва, што нудзіцца ў піўніцы, імкнучыся “разліцца” і здаволіць смагу таго, каму прызначаная.
Фургаліньска Яанна
Гэтая кніга змяшчае найбольш папулярныя рэцэпты польскай традыцыйнай кухні. Яны пададзены арыгінальным спосабам — у выглядзе малюнкаў і іх тлумачэнняў на беларускай мове. Дзякуючы гэтаму атрымаўся наглядны дапаможнік, па якім кожны зможа з лёгкасцю згатаваць смачныя стравы і тым самым дакрануцца да глыбокіх і блізкіх кулінарных традыцый Польшчы.