21.00 BYN
Памер: 210x295 мм
Вага: 335 г
Purchase
Няма на складзе
Апісаньне
Мастак Свэн Нурдквіст, пераклад на беларускую Надзі Кандрусевіч. – Мінск: ІП Кандрусевіч Надзея, 2020. – 54 с.

ISBN 978-985-90496-7-5
Суп з крапівы, вараны шчупак, блінны торт, ягадны кісель, чарнічны пірог, сапраўднае каляднае імбірнае печыва, рыс а-ля Мальта і яшчэ шмат іншых простых, але разам з тым незвычайных і прыгожых рэцэптаў вы знойдзеце ў вялікай кухарскай кнізе любімых герояў Пэтсана і Фіндуса.
Кніга не адзін раз збярэ дзетак і іх бацькоў разам на кухні і ля вогнішча за прыгатаваннем смачных страваў!
Гэтая кніга для ўсіх цікаўных дзетак, якія любяць гатаваць, а таксама іх бацькоў, дзядуляў, бабуляў і проста ўсіх, хто любіць весела і з карысцю бавіць час на кухні.
ЗМЕСТ Паглядзець
ФРАГМЕНТ З КНІГІ Паглядзець
ПРА АЎТАРАЎ
Свэн Нурдквіст (Sven Nordqvist) нарадзіўся ў горадзе Хельсінборгу. Ужо ў 15 гадоў ведаў, што будзе мастаком. Таму калі ён вучыўся на архітэктара, то хадзіў на курсы па мастацтве і маляванні. Спачатку Нурдквіст ілюстраваў школьныя падручнікі. Але неўзабаве стаў працаваць з дзіцячымі кнігамі. Працы Свэна Нурдквіста дэманструюцца на шматлікіх выставах.
Крысцін Самуэльсан (Christine Samuelsson) зрабіла падборку рэцэптаў і напісала да іх невялікія ўступы. Крысцін працавала галоўным рэдактарам кулінарных часопісаў “Gourmet” і “Elle a la Carte”. Яна таксама суаўтарка кніг “Лепшыя рэстарацыі Даніі” і “Каралеўскі стол”.

ISBN 978-985-90496-7-5
Суп з крапівы, вараны шчупак, блінны торт, ягадны кісель, чарнічны пірог, сапраўднае каляднае імбірнае печыва, рыс а-ля Мальта і яшчэ шмат іншых простых, але разам з тым незвычайных і прыгожых рэцэптаў вы знойдзеце ў вялікай кухарскай кнізе любімых герояў Пэтсана і Фіндуса.
Кніга не адзін раз збярэ дзетак і іх бацькоў разам на кухні і ля вогнішча за прыгатаваннем смачных страваў!
Гэтая кніга для ўсіх цікаўных дзетак, якія любяць гатаваць, а таксама іх бацькоў, дзядуляў, бабуляў і проста ўсіх, хто любіць весела і з карысцю бавіць час на кухні.
ЗМЕСТ Паглядзець
ФРАГМЕНТ З КНІГІ Паглядзець
ПРА АЎТАРАЎ
Свэн Нурдквіст (Sven Nordqvist) нарадзіўся ў горадзе Хельсінборгу. Ужо ў 15 гадоў ведаў, што будзе мастаком. Таму калі ён вучыўся на архітэктара, то хадзіў на курсы па мастацтве і маляванні. Спачатку Нурдквіст ілюстраваў школьныя падручнікі. Але неўзабаве стаў працаваць з дзіцячымі кнігамі. Працы Свэна Нурдквіста дэманструюцца на шматлікіх выставах.
Крысцін Самуэльсан (Christine Samuelsson) зрабіла падборку рэцэптаў і напісала да іх невялікія ўступы. Крысцін працавала галоўным рэдактарам кулінарных часопісаў “Gourmet” і “Elle a la Carte”. Яна таксама суаўтарка кніг “Лепшыя рэстарацыі Даніі” і “Каралеўскі стол”.
Водгукі
Неабходны Лагін або Рэгістрацыя, каб напісаць водгук.
Раім паглядзець
Вершаваная казка вядомага паэта, лаўрэата Дзяржаўнай прэміі Беларусі Генадзя Бураўкіна (1936–2014) вучыць свайго маленькага чытача асновам дабрыні і спагады.
Вясёлая і займальная кніжачка для самых маленькіх дзяцей пра тое, як на нашых сталах зʼяўляецца смачнае пячэнне.
Карысная і займальная кніжачка для самых маленькіх дзяцей пра тое, як вырабляецца воўна, ніткі і розныя рэчы з іх.